FrisQa Samarbetspartners

FrisQa är stolta över att presentera våra samarbetspartners. Vi har valt att samarbeta med företag som vi gillar och som går i linje med våra värderingar.

Vi samarbetar med flera olika partners och har därför möjlighet att erbjuda fler tjänster än våra egna expertområden. Se våra utvalda partners nedan. 

werlabs-logo.png

Vi samarbetar med Werlabs som provtagningsställe i Uppsala och erbjuder snabb och säker blodprovstagning . Provtagningen utförs av utbildad sjukvårdspersonal i en lugn och avslappnad miljö. 

Werlabs grundades 2013 och har sedan dess hjälpt mer än 450 000 människor att följa, förstå och förbättra sin hälsa. Vi tror på preventiv hälsovård och på att människor ska må så bra som möjligt så länge som möjligt. Vårt fokus är hälsokontroller, dvs olika blodprover som talar om hur du mår på insidan. Allt för att få en översikt över ditt mående just idag. Dina resultat levereras i en digital journal med en personlig läkarkommentar. Med våra hälsokontroller har du tagit ett första steg mot en bättre hälsa.
Läs mer på www.werlabs.se

rewell.png

Vi samarbetar med Rewell som partnerklinik och erbjuder provtagning, uppföljningskontroll, fysisk hälsokontroll samt behandling med injektion. 

Rewell är en vårdtjänst som är specialister på testosteronbrist för män som både diagnostiserar, utreder och behandlar patienter. Dem erbjuder provtagning, hälsokontroll och behandling över hela landet. Specialistläkare på Rewell erbjuder snabb och smidig utredning av symtom på testosteronbrist.
Läs mer på www.rewell.se

FrisQa - En del av Ekebygruppen 

Ekebygruppen är en koncern som är verksam inom vård och omsorg.
Våra verksamheter finns i Uppsala med omnejd. Där bedriver vi hälso- och sjukvård, främst primärvård samt boendeverksamhet för ungdomar och unga vuxna. Läs mer på www.ekebygruppen.se 


 

Bolag inom Ekebygruppen:

Ability Care - en del av Ekebygruppen.png
Aros Hälsocenter - en del av Ekebygruppen.png
Ekeby Hälsocenter - en del av Ekebygruppen.png
Uppsala Hälsocenter - en del av Ekebygruppen.png